Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan, despre nunta de poveste alături de George Burcea: "Visul meu s-a împlinit"

Andreea Bălan s-a măritat și a lansat și o melodie nouă „Înger păzitor”.  Piesa a venit imediat după nuntă şi deja a strâns peste 340 de mii de vizualizări. Ce se ascunde în spatele succesului, ne-a spus chiar ea, invitată în platoul Observator.

de Redactia Observator

la 17.09.2019, 15:05

Vezi și

Andreea Bălan s-a măritat și a lansat și o melodie nouă „Înger păzitor”.  Piesa a venit imediat după nuntă şi deja a strâns peste 340 de mii de vizualizări. Ce se ascunde în spatele succesului, ne-a spus chiar ea, invitată în platoul Observator.

În continuare plină de emoţii după marele eveniment, Andreea Bălan a oferit detalii despre pregătirea nunţii, dar şi a botezului pentru cea de-a doua fetiţă, Clara Maria.

"Acum şase luni, când am fost în spital, când s-a născut Clara Maria, atunci m-am gândit că mi-aş dori foarte tare să fiu şi eu mireasă, să fiu o prinţesă cu prinţul meu şi de-atunci au început pregătirile. Iată că visul meu s-a împlinit. Duminică a fost o petrecere foarte frumoasă. A fost stresant pentru noi pentru că ne-am dorit ca invitaţii să se simtă foarte bine şi fiind 200 de invitaţi, cu greu ajungi să vorbeşti cu fiecare în parte, dar am încercat, am dansat, am încercat să îi facem să se simtă bine şi cred eu la final că a fost totul în regulă, toată lumea a fost foarte încântată."

Andreea a mărturisit că una dintre cele mai mari bucurii ale sale a fost prezenţa bunicii sale, în vârstă de 84 de ani, iar faptul că a putut participa într-un moment atât de improtant din viaţa ei a copleşit-o din toate punctele de vedere. 

"Am plâns încontinuu. Am început să plâng din curtea bisericii când am văzut-o pe bunica mea. Ştiam că vine, dar s-o văd acolo în primul rând, visul ei fiind acela de a mă vedea pe mine mireasă şi faptul că a trăit să-şi prindă şi a doua nepoţică şi să vină la botezul ei pe mine m-a dărâmat şi am plâns toată cununia şi tot botezul şi nu m-am putut abţine. Faptul că a fost toată familia acolo şi slujba atât de frumoasă a avut o încărcătură destul de emoţională şi m-a copleşit. Eu de obicei sunt mai dură, e acolo n-am mai fost deloc. Am lăsat orice mască şi am fost eu omul şi am plâns."

Cât despre planurile sale de viitor, artista a dezvăluit faptul că, odată cu lansarea noii sale piese, "Înger păzitor", va include un nou proiect alături de Petrişor, care implică, bineînţeles dansul. Cât despre realizarea videoclipului: 

"Melodia o aveam de ceva timp şi mi-am dorit foarte tare să spună şi în videoclip povestea noastră. Şi atunci am filmat câteva cadre înainte de nuntă, dar am dorit neapărat ca acel „first look” să fie pe bune. Am filmat pentru videoclip, dar ne-am văzut prima oară şi am avut amândoi lacrimi în ochi şi vedeţi reacţia în videoclip. Lansăm în curând un nou show care să se numească "Nuntă de poveste cu Petrişor şi Andreea" sau "Nuntă în paradis" şi să mergem la evenimente să le facem un show cum a fost la nunta mea de altfel."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan, despre nunta de poveste alături de George Burcea: "Visul meu s-a împlinit"