Antena Meniu Search
x

Andreea Marin, un nou program de detoxifiere în Turcia

Andreea Marin vrea să întâmpine sezonul rece cu sănătatea bine pusă la punct. A început un nou program de detoxifiere, iar pentru asta a plecat în Turcia

Vezi și

Andreea Marin vrea să întâmpine sezonul rece cu sănătatea bine pusă la punct. A început un nou program de detoxifiere, iar pentru asta a plecat în Turcia

În Turcia, la Bodrum, Andreea Marin a început un nou program de detoxifiere, într-un spital modern, cu dotări de top şi medici specializaţi. Timp de câteva zile, ea va urma un regim foarte strict, va face mişcare şi yoga.

"Am ajuns la Bodrum! Soarele de octombrie aici e minunat, nu e fierbinte ca în vară, când din pricina temperaturilor ridicate e mai greu să faci o detoxifiere. Acum e temperatura perfectă pentru sport, meditaţie sau yoga în aer liber, pentru baie şi plajă" a declarat Andreea.

Centrul de detoxifiere se află amplasat într-un golf foarte izolat.  "Golful în care e "ascuns" centrul de detoxifiere îţi oferă izolarea de care ai nevoie pentru echilibrarea minţii şi a sufletului, dincolo de ceea ce faci aici pentru corpul tău" a completat vedeta.

Andreea Marin nu este la prima cură de detoxifiere. La 39 de ani, ea se declară fericită, mai ales de când l-a cunosut pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk, alături de care a redescoperit pofta de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Marin, un nou program de detoxifiere în Turcia