Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie luptă cu cancerul

Angelina Jolie trece din nou prin momente cumplite. Frumoasa actriţă americană ar suferi de cancer ovarian.

Vezi și

Angelina Jolie trece din nou prin momente cumplite. Frumoasa actriţă americană ar suferi de cancer ovarian. Cel puţin asta susţin tabloidele de peste Ocean, care au remarcat şi faptul că Angelina a slăbit extrem de mult.

Iar astăzi, e din nou într-un moment de cumpănă, potrivit tabloidelor americane. Publicaţia National Enquierer a scris cu litere de-o şchioapă faptul că actriţa de 38 de ani luptă, din nou, cu cancerul. Ea ar fi fost diagnosticată recent cu o boală cruntă, de care se teme de ani de zile. Mai exact de la moartea mamei ei, în 2007.

Anul trecut, actriţa, mamă a şase copii şi iubita nu mai puţin celebrului Brad Pitt, şi-a extirpat sânii ca să scape de teama bolii. După ce a aflat că riscul de apariţie a cancerului la sân, în cazul ei, sunt de 87 la sută.

Următoarea etapă a luptei preventive împotriva cancerului era programată chiar anul acesta: histerectomie totală. Potrivit presei americane, Angelina nu a mai apucat să facă procedura iar acum cancerul ovarian s-ar fi instalat deja.

Momentan, Angelina nici nu a infirmat dar nici nu a confirmat zvonurile privind starea e de sănătate. În schimb a strălucit, într-o rochie neagră de piele, acum câteva zile, la premiera ultimului ei film "Maleficent" de la Los Angeles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie luptă cu cancerul