Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie si Brad Pitt se casatoresc!

Una dintre cele mai asteptate nunti de la Hollywood, cea dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, va fi plina de lux si extravaganta. Este cea mai mare dorinta a miresei, iar vedeta nu se uita la bani.

Vezi și
Una dintre cele mai asteptate nunti de la Hollywood, cea dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, va fi plina de lux si extravaganta. Este cea mai mare dorinta a miresei, iar vedeta nu se uita la bani. Numai pe flori se pare ca urmeaza sa cheltuiasca 45.000 de euro. Fabuloasa suma l-a lasat fara cuvinte chiar si pe actorul american

Pregatirile sunt in toi la Castelul Miraval din Franta, locatia aleasa de miri pentru ziua cea mare. Viitoarea mireasa are idei extravagante - vrea sa decoreze tot castelul si toata curtea cu sute de flori. Si are ajutoare de nadejde - copiii ei. Cei mici i-au sugerat mamei ca pe pomii din gradina sa fie sculptati elefanti. Animalele ii vor reprezenta pe cei opt membri ai familiei.

Au fost alese, deja si culorile: rosu, portocaliu si galben. In ceea ce priveste meniul pentru invitati, acesta va fi unul cu totul special. Pe mese, vor fi puse alimente din productia proprie, chiar de pe domeniul celor doi actori. Invitatii vor fi intampinati de ponei.

Evenimentul este planificat, se pare, pentru sfarsitul lunii mai. Angelina si Brad Pitt s-au logodit de curand, in timpul unei vacante, departe de ochii curiosi ai presei.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie si Brad Pitt se casatoresc!