Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie si-a facut dubla mastectomie

Este soc la Hollywood si nu numai. Angelina Jolie a luat o decizie cumplita, dar care i-a salvat viata. Pentru ca avea peste 80% sansa se se imbolnaveasca de cancer la san, actrita si-a facut dubla mastectomie.

Vezi și

Trei luni a durat procedura, iar actrita a tinut totul in secret. Abia acum, la finalul ei, Angelina a vorbit. Intr-un editorial emotionant in New York Times: "Doctorii mei au estimat ca sansele mele de a dezvolta cancer la san sunt de 87% si cele de a dezvolta cancer ovarian sunt de 50%”.

Vestea a cazut ca un traznet asupra tuturor. MAi ales ca nimeni nu stia ca Angelina ar avea vreo problema, cat de mica, de sanatate.

Calvarul ar fi inceput in urma cu trei luni. Atunci a aflat actrita ca oricand se poate imbolnavi de cancer la san. Totul din cauza unei gene, mostenita de la mama ei care a murit cancer la 56 de ani.

Angelina a decis imediat sa faca operatia. Dubla masectomie. Si-a povestit apoi calvarul intr-un editorial in New York Times: "Brad a fost langa mine in fiecare moment pe care l-am petrecut in spital, in operatie. Le pot spune copiilor mei ca nu trebuie sa se teama ca ma vor pierde”.

Operatia s-a incheiat fara probleme, spun medicii, iar riscul Angelinei de a se imbolnavi a scazut acum la doar 5%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie si-a facut dubla mastectomie