Antena Meniu Search
x

Antonia a plecat în Italia să facă pace cu Vincenzo Castellano

Vrea să termine cât mai curând războiul pe care îl duc în instanţă.

Vezi și

 Vrea să termine cât mai curând războiul pe care îl duc în instanţă. Ca să obţină divorţul cât mai rapid, artista ar fi dispusă să ajungă la o înţelegere în privinţa fetei pe care o au împreună. Ar renunţa chiar şi la custodia Mayei.

Antonia îşi doreşte pace şi a plecat la Maya, în Italia. A vrut să fie ea cea care-i spune fetiţei că îi va dărui un frate sau o soră, peste 6 luni. Vincenzo, bărbatul Antoniei, în acte, şi tatăl Maiei, a aflat noutăţile din viaţa ei de pe Facebook. Acolo a anunţat artista că este însărcinată şi va avea un copil cu Alex Velea. Şi tot acolo a pus şi un mesaj pentru italian.

Italianul nu le-a transmis nimic Antoniei şi lui Alex Velea. Dar familia nici nu se gândeşte să accepte un divorţ din culpă comună, aşa cum ar fi cerut Antonia. Par însă dispuşi să ajungă la o înţelegere cu mama fetiţei. O înţelegere despre care ar fi discutat şi pe care avocaţii lui Vincenzo ar fi semnat-o încă de acum o lună.

Maya ar urma să rămână definitiv în custodia familie lui Vincenzo. Iar Antonia nu ar mai continua războiul. Dorinţa ei ar fi ca divorţul să se termine cât mai curând. În show-bizz se vorbeşte deja despre o nuntă: nunta Antoniei cu Alex Velea, înainte să vină pe lume copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Antonia a plecat în Italia să facă pace cu Vincenzo Castellano