Antena Meniu Search
x

Secretul pe care Antonia a dorit să-l țină ascuns de lume: "Am ales să nu vorbesc despre asta" (Video)

Declarată una dintre cele mai frumoase femei în 2017, Antonia nu se ferește să vorbească despre problemele cu care se confruntă din cauza divorțului nefinalizat

Declarată una dintre cele mai frumoase femei în 2017, Antonia nu se ferește să vorbească despre problemele cu care se confruntă din cauza divorțului nefinalizat de Vincenzo Castellano.

Celebra cântăreață recunoaște că problemele legate de divorțul de italianul Vincenzo Castellano i-au provocat o depresie puternică, pe care a ales însă să o ascundă.

Cantareata Antonia vorbeste despre depresia de care a suferit
Pe acelaşi subiect

"Am trecut și printr-o depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. În acte, noi încă suntem soț și soție, adică eu încă port numele Castellano, și copiii mei, Dominic și Akim, mi-au luat numele meu și a trebuit să depun acte să le schimb numele lor", spune Antonia.

Cântăreața speră ca divorțul și toate probleme cauzate de relația sa cu italianul Vincenzo Castellano să se încheie cât mai repede.

"Ar trebui să se termine, să se schimbe numele lor în final. Durează foarte mult. Familia îmi este alături, și Alex la fel. El a fost întotdeauna tătic și a fost un om cu picioarele pe pământ, un om extraordinar, și matur. Aș vrea să se termine și să pot să o văd pe fetița mea așa fără tensiuni", a mai spus Antonia, pentru Observator TV.

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii. Dominic, născut pe 27 decembrie 2014, și Akim Alexandru, născut pe 7 decembrie 2016. Cei doi copii au în acte numele Castellano, deoarece cântăreața nu a reușit să finalizeze divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano, de care s-a despărțit de mai mulți ani. Antonia se luptă și pentru custodia fiicei sale din relația cu Vincenzo, Maya, de mai mulți ani. 

Mai multe declarații ale Antoniei vedeți în această seară, în Observatorul orei 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Secretul pe care Antonia a dorit să-l țină ascuns de lume: "Am ales să nu vorbesc despre asta" (Video)