Antena Meniu Search
x

Antonio Banderas, în public cu noua lui iubită

Antonio Banderas s-a afişat în public cu noua lui iubită, Nicole Kimpel, o frumoasă olandeză. Cei doi au vizionat împreună filmul "Automata", în care actorul joacă alături de Melanie Griffith, fosta lui soţie

Vezi și

Antonio Banderas s-a afişat în public cu noua lui iubită, Nicole Kimpel, o frumoasă olandeză. Cei doi au vizionat împreună filmul "Automata", în care actorul joacă alături de Melanie Griffith, fosta lui soţie

După premieră, cuplul a plecat să cineze la un restaurant de lux.

Antonio Bandersa şi Nicole Kimpel s-au cunsocut în vară şi a fost dragoste la prima vedere. Nicole l-a cucerit pe actor cu frumuseţea ei. Olandeza de 34 de ani nu are nicio legătură cu lumea filmului, ci este consultant financiar.

"Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău. Am fost căsătorit cu două actriţe şi am văzut că acest lucru poate naşte unele probleme."

La 54 de ani, Antonio Banderas nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi care a jucat pe platourile de filmare. Cele două căsnicii eşuate l-au maturizat îndeajuns încât să spună:

"Încerc să văd unde mă duce acest nou drum, dar o fac cu precauţie, cu răbdare, fără să mă grăbesc, preţuind fiecare moment", a adăugat starul spaniol.

Antonio Banderas este în plin divorţ de Melanie Griffith, alături de care a avut o căsnicie timp de 18 ani.

"Eu vreau ca ea să fie bine. Pentru mine, este esenţial acest lucru. Tot ce am trăit împreună nu voi arunca într-un sertar, ca să dau uitării. Nu, în 20 de ani, au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, iar eu o voi iubi pe Melanie până în ziua în care voi muri."

Cererea de divorţ a fost depusă de Melanie, care citează obişnuitul motiv al "divergenţelor de neîmpăcat". Actriţa a cerut custodia fiicei lor, Stella, dar a precizat că îi acordă lui Banderas dreptul depline de a o vizita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Antonio Banderas, în public cu noua lui iubită