Antena Meniu Search
x

Armada Night 2014 la Arenele Romane cu Alexandra Bădoi

Când nu ne spune cum va fi vremea, Alexandra adoră să cânte pe scenă. Aseară, a făcut-o la Arenele Romane în faţa câtorva mii de fani

Vezi și

Când nu ne spune cum va fi vremea, Alexandra adoră să cânte pe scenă. Aseară, a făcut-o la Arenele Romane în faţa câtorva mii de fani

A fost cea mai aşteptată noapte pentru fanii muzicii electronice. Cei mai buni DJ şi cântăreţi s-au adunat pentru a doua oară în acest an pe aceeaşi scenă. Printre ei a fost şi Alexandra Bădoi.

"Sunt mulţi oameni care mă ştiu de la vreme. Mai puţini ştiu că şi cânt". Şi mai puţini ştiu că Alexandra a urcat pe scenă înainte să apară pe micile ecrane. "Am început de când eram puştoaică,ca să zic aşa. Am fost la concursuri potrivite vârstei, la Eurovision , am cântat piese de alt gen muzical. şi de vreo patru ani am început să cânt muzica trance. Mă reprezintă cel mai mult", a spus aceasta.

Goodbye, Love my world, Cold shower sau Summer of love sunt doar câteva dintre piesele care au propulsat-o pe Alexandra în topurile radiourilor din ţară şi au făcut-o celebră şi peste hotare. E prima artistă din Aomânia care a apărut pe un material semnat de Arman Van Buuren. iI n-are de gând să se oprească aici.

A cântat în schimb pe aceeaşi scenă cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above andBeyond, Ferry Corsten sau Moby.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Armada Night 2014 la Arenele Romane cu Alexandra Bădoi