Antena Meniu Search
x

Baietii de la Depeche Mode vin cu bucatrul si barmanii personali

Pregatirile pentru superconcertul Depeche Mode, din 15 mai, au intrat pe ultima suta de metri. 12 tiruri, cinci autocare si 200 de angajati fac parte din echipa de organizare. Cei trei artisti si-au luat cu ei si bucatar personal sau barmanii proprii.

Vezi și

Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher au in spate o echipa intreaga: producatori, regizori si tehnicienii din Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania. Lor li se alatura barmanii si agentii de paza. Toti vor avea grija ca spectacolul de saptamana viitoare sa fie unul reusit.

Membrii trupei si apropiatii lor vor avea la dispozitie sase cabine, o zona speciala pentru garderoba, o camera de zi si alte doua pentru relaxare. Vor mai fi amplasate doua birouri de productie cu 12 canapele, 24 de masute de cafea si 96 de scaune. Tot in culise, baietii vor avea la dispozitie o bucatarie imensa, de 560 de metri patrati.

Meniul va fi pregatit special de bucatarul personal al trupei, care va gati cu ajutorul a doua cuptoare speciale pe care echipa de organizare le duce in fiecare destinatie a turneului Delta Machine.

La cererea celor trei artisti, in culise vor fi amplasate si doua masini de produs gheata, una pentru cuburi, iar cealalta pentru fulgi. Se pare ca Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher si-au propus sa viziteze centrul Capitalei, dupa ce au vazut cateva fotografii.

Accesul la conert se va face incepand cu ora 17.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Baietii de la Depeche Mode vin cu bucatrul si barmanii personali