Antena Meniu Search
x

Filmele săptămânii: Premiere româneşti pe marile ecrane

Unul dintre filmele care promite să umple sălile în aceste zile este chiar un film românesc. Însă, vom avea parte şi de comedii.

Vezi și

Unul dintre filmele care promite să umple sălile în aceste zile este chiar un film românesc. Însă, vom avea parte şi de comedii.

"Breaking News" în regia Iuliei Rugina, cu Andi Vasluianu şi Voica Oltean în rolurile principale, este o dramă care surprinde lumea televiziunii şi care îi va sensibiliza cu siguranţă pe cinefili.

Marcel Iureș îl aduce în fața cinefililor pe Octav, un bărbat în vârstă, care se întoarce la conacul în care a copilărit, aflat într-un sat din România.  După zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, îl ajută să-și redescopere bucuria de a trăi.Pelicula a fost selecționată în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal.

"Beaking News" este un film pe care cu siguranță noi, jurnaliștii  nu îl vom rata, însă nu numai. Drama prezintă povestea unui reporter care trebuie să realizeze poate cel mai greu material din cariera sa - în memoria colegului său operator care a murit pe teren.

Din 6 octombrie, Alexandru Solomon aduce pe marile ecrane un documentar în care a pornit de la legendare inițiative a lui Stalin: crearea unui hibrid om-maimuță, un ideal al omului muncitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Filmele săptămânii: Premiere româneşti pe marile ecrane