Antena Meniu Search
x

Banii nu sunt pentru totdeauna! Iată câteva celebrități care au murit sărace

Atunci când eşti pe culmile succesului, extravaganţa, luxul şi excesele sunt la ordinea zilei, însă toate acestea au preţul lor! Istoria este plină de poveşti cu personalităţi care au cheltuit până la ultimul bănuţ, rămânând cu nimic la sfârşitul vieţii

Judy Garland (1922–1969)

Cine nu a văzut clasicul "Vrăjitorul din Oz"? Ei bine, Judy a rămas celebra tocmai pentru rolul Dorothy Gale din 1939, însă viaţa personală a actriţei a fost una presărată cu dezastre emoţionale, dar şi financiare. A divorţat de două ori, ba chiar a încercat să se sinucidă de câteva ori. La sfârşitul anilor '60 s-a stins din viaţa din cauza uneo supradoze, cu enorme datorii către statul american.

Friedrich Nietzsche (1844–1900)

"Dumnezeu a murit!", spunea controversatul scriitor german. Nietzsche a murit în urma unei cedări nervoase datorate unei imagini în care un cal era biciuit pe stradă. Martorii au povestit că şi-a pus braţele în jurul animalului pentru a-l proteja, însă în zadar.

Vincent van Gogh (1853–1890)

Face parte dintre cei mai importanţi pictori post-impresioniști din istorie, însă, spre deosebire de cei de mai sus, Van Gogh a devenit celebru după moartea sa. În timpul vieţii a vândut un singur tablou, motiv pentru care avea grave probleme financiare. Puţin ştiu că a pictat mare parte din capodopere într-un azil, suferind de o personalitate bipolară, depresie, halucinaţii şi paranoia.

Continuarea AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Banii nu sunt pentru totdeauna! Iată câteva celebrități care au murit sărace