Antena Meniu Search
x

Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit la 45 de ani

Este doliu pentru Kelly Family. Barbara Ann („Barby) Kelly , unad dintre membrele cunoscutei trupe, a murit la vârsta de 45 de ani. Cântăreața s-a stins din viață în somn, pe 15 aprilie. Vestea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al trupei.

de Monica Palade

la 21.04.2021, 15:08

Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit la 45 de ani - Facebook

Artista s-a retras de pe scena muzicii pop în 1999, deoarece suferea de o boală psihică şi avea nevoie de îngrijire permanentă în fost confirmat de purtătorul de cuvânt al trupei. Când era tânără, a cântat la percuție și chitară în grup.

„Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit după o mică boală în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristeţe şi vă cerem să înţelegeţi că momentan nu mai vorbim despre asta. Ne va lipsi Barby la infinit şi o vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulţumim pentru simpatia şi rugăciunile voastre”, a transmis Kelly Family pe Facebook.

O trupă de familie de succes

Family Kelly a fost una dintre cele mai de succes trupe de familie din toate timpurile. S-a bucurat de un succes imens în anii '90. Muzicienii irlandez-americani și-au început cariera în 1975 cu concerte de stradă în toată Europa. În 1994 și-au făcut debutul cu albumul „Over the Hump”.

Frații Angelo, Paddy, Patricia, Maite, Kathy, Barby, John, Jimmy și Joey au devenit vedete. Familia Kelly a sărbătorit uriașe succese în Germania și în alte țări europene în anii '90. Potrivit propriilor declarații, au vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume. De-a lungul anilor, grupul s-a schimbat treptat, iar unii au început cariere solo. În octombrie 2019, „25 de ani mai târziu” a fost ultimul album al formației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit la 45 de ani