Antena Meniu Search
x

Gest inedit! Beyonce a intrat în pielea lui Moş Crăciun

Clienţii unui supermarket din Statele Unite au rămas cu gura căscată în timp ce se plimbau printre rafturi. Nu din cauza preţurilor. Lângă ei a apărut din senin Beyonce.

Vezi și

Şi pozele cu ea nu au fost singurele cadouri pe care le-a oferit artista. A plătit câte 50 de dolari pentru fiecare client care era în magazin.

Beyoncé a venit la magazinul de la periferia oraşului Boston pentru a vedea cum se vinde noul ei album, lansat mai întâi pe internet şi acum pe CD. Şi fiindcă tot se afla aici, a profitat de ocazie pentru a alege câteva cadouri pentru fetiţa ei, sub privirile cumpărătorilor în extaz.

Artista s-a făcut că nu observă că este fotografiată din toate poziţiile şi, ca orice cumpărător onest, s-a prezentat în faţa unui casier, care a rămas fără grai.

"Pentru toţi cei care se află în magazin chiar acum: primii 50 de dolari de pe bonul pentru cadourile de sărbători trec în contul meu. Un Crăciun foarte fericit de la Beyoncé!", a spus artista la microfonul supermarket-ului, stârnind isterie printre clienţi.

Ziariştii au socotit că 750 cumpărători au beneficiat de generozitatea artistei, care a cheltuit, prin urmare, 37.500 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Gest inedit! Beyonce a intrat în pielea lui Moş Crăciun