Antena Meniu Search
x

Beyonce postează prima poză cu gemenii ei, la o lună de la naştere! Ce nume poartă micuţii (FOTO)

Beyoncé a publicat prima imagine cu gemenii ei, care împlinesc o lună. Cântăreaţa americană a confirmat că numele lor sunt Sir Carter şi Rumi.

Beyoncé a publicat prima imagine cu gemenii ei, care împlinesc o lună. Cântăreaţa americană a confirmat că numele lor sunt Sir Carter şi Rumi.

În fotografia publicată de Beyoncé, cântăreaţa apare ţinându-i în braţe pe gemeni, acoperiţi într-un material violet cu imprimeuri florale. Artista poartă un voal albastru, este desculţă şi stă în faţa unei arcade decorate cu flori, imaginea fiind asemănătoare cu fotografiile pe care le-a publicat pentru a îşi anunţa sarcina.

”Sir Carter şi Rumi împlinesc astăzi o lună”, a scris cântăreaţa în descrierea fotografiei publicate pe contul ei de Instagram, confirmând, astfel, numele gemenilor.

La începutul lunii, o companie deţinută de Beyoncé şi soţul ei, rapperul Jay-Z, a înregistrat o cerere pentru ca numele Rumi şi Sir să devină mărci înregistrate.

Fotografia cântăreţei a obţinut peste un milion de aprecieri pe Instagram, în mai puţin de o oră de la publicare. 

Naşterea gemenilor – fată şi băiat, a fost confirmată pe 18 iunie de tatăl cântăreţei Beyoncé. 

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Prima lor fiică, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce postează prima poză cu gemenii ei, la o lună de la naştere! Ce nume poartă micuţii (FOTO)