Antena Meniu Search
x

Bianca Brad se teme ca nu-l va mai vedea pe tatal copilului ei

Bianca Brad se teme ca nu-l va mai vedea pe tatal copilului ei, inchis intr-un penitenciar din Statele Unite. Dupa cateva luni in care a stat departe de ochii presei, Bianca a decis sa faca marturisiri emotionante

Vezi și

Vineri, 11 ianuarie, 2013. E ziua pe care Bianca Brad s-ar putea sa nu o uite vreodata. Ziua in care a fost anuntata ca iubitul ei, Aurel Fratila, va fi extradat in Statele Unite. Barbatul e acuzat ca ar fi vandut armament iranienilor. Bianca Brad nu crede ca acuzatiile au macar un sambure de adevar, dar multi dintre prietenii comuni ai cuplului au dat bir cu fugitii. “Au fost persoane care s-au speriat de chestiile din jurul meu si au disparut. Puteau fi asociati cu mine, cu trafic de arme, terorism, a fost ingrozitor”, a povestit Bianca Brad.

Bianca Brad si Aurel Fratila au impreuna un baiat: pe Luca. Pustiul de numai opt ani nu stie ce se petrece cu tatal sau. Stie doar ca e plecat departe, in alta tara. Invitata la "Dincolo de aparente", Bianca a rascolit si printre amintirile frumoase.

Interviul va fi difuzat integral duminica, 21 aprilie, de la 16.30, la Antena 2. Un interviu in care Bianca Brad vorbeste despre toate dramele prin care a trecut: moartea unui copil, despartirea brusca de iubit si socul de a se trezi un parinte singur care nu poate inca da multe explicatii , dar si despre plecarea ei in Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Brad se teme ca nu-l va mai vedea pe tatal copilului ei