Antena Meniu Search
x

Se scot la vânzare primele 10.000 de bilete pentru Festivalul Neversea 2019

Veste excelentă pentru împătimiții muzicii electronice! Peste două zile se scot la vânzare primele 10.000 de bilete pentru Festivalul Neversea 2019, de la malul Mării Negre. Între 4 și 7 iulie anul viitor, zeci de mii de iubitori ai petrecerilor până la răsărit vor scrie din nou istoria distracției

Vezi și

Veste excelentă pentru împătimiții muzicii electronice! Peste două zile se scot la vânzare primele 10.000 de bilete pentru Festivalul Neversea 2019, de la malul Mării Negre. Între 4 și 7 iulie anul viitor, zeci de mii de iubitori ai petrecerilor până la răsărit vor scrie din nou istoria distracției de pe litoralul românesc.

Primele 10.000 de abonamente pentru marele eveniment vor fi scoase la vânzare pe 5 decembrie. Prețul acestora va fi de 399 de lei pentru cei care s-au înregistrat deja pe site-ul oficial al festivalului. Cei mai pretențioși, care vor opta pentru un loc la înălțime, în zona VIP, vor scoate ceva mai mult din buzunare: peste 900 de lei. 

În cele patru zile de distracție de anul acesta, peste 200.000 de oameni au dansat în față celor 7 scene pe care au urcat nume mari ale muzicii. Favoriții festivalului din această vară au fost The Script, Aloe Blacc, dar și Armin van Buuren sau Steve Angelo. Insă pentru ediția din 2019, organizatorii nu au anunțat incă niciun nume. 

Neversea a devenit încă de la prima ediție un adevărat fenomen, nu numai pentru români. Iubitori ai muzicii și distracției până la răsărit au venit din nu mai puțin de 95 de țări din întreagă lume. Cei mai mulți dintre ei, din Marea Britanie, Franța, Germania sau chiar Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Se scot la vânzare primele 10.000 de bilete pentru Festivalul Neversea 2019