Antena Meniu Search
x

Bolile cronice cu care se confruntă vedetele de la Hollywood

Viaţa de vedetă nu este nicidecum aşa cum ni se prezintă în reviste, pe Internet sau la televizor! O spun chiar celebrităţile de la Hollywood, care se luptă în viaţa de zi cu zi cu probleme de sănătate.

Vezi și

Viaţa de vedetă nu este nicidecum aşa cum ni se prezintă în reviste, pe Internet sau la televizor! O spun chiar celebrităţile de la Hollywood, care se luptă în viaţa de zi cu zi cu probleme de sănătate. Dacă în lumina reflectoarelor par a avea întreaga lume la picioare, în realitate, suferă de boli cronice care le chinuie cumplit. Lady Gaga, Kim Kardashian şi Selena Gomez sunt doar trei dintre ele. 

Una din cele mai mare artiste ale prezentului, Lady Gaga se luptă de mai mulţi ani cu o boală cronică care a obligat-o să-şi anuleze mai multe concerte. Artista suferă de fibromialgie o boală incurabilă care îi provoacă dureri fizice insuportabile şi îi afectează inclusiv sănătatea mintală. Vedeta a vorbit pentru prima oară de boala cu care se confruntă anul trecut.

Selena Gomez a fost diagnosticată în 2015 cu boala autoimună lupus. În plus, a fost nevoită să facă chiar un transplant de rinichi, iar donatorul a fost cea mai bună prietenă a ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Considerată un etalon de frumuseţe, Kim Kardashian se confruntă şi ea cu o boală cronică. Suferă de psoriazis, o boală deramtologică care apăre din cauza stresului. Vedeta americană a dezvăluit că urmeză o dietă specială şi foloseşte mai multe creme pentru a scăpa de boala de piele.

Mereu zâmbitoare în faţa camerelor de filmat, surorile Hadid au şi ele probleme de sănătate. În 2015, Bella Hadid a fost diagnosticată cu borelioză, o boală inflamatorie cauzată de muşcătura unei căpuşe. Simptomele includ dureri de cap, dureri musculare, oboseală, febră, insomnie şi chiar depresie.

Gigi Hadid, pe de altă parte suferă de tiroidită hashimoto, o boală autoimună care inflamează glanda tiroidă şi care poate cauza hipotiroidism. Boala a determinat-o să piardă mult în greutate, deşi în presa străină se vehicula să suferă de anorexie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Bolile cronice cu care se confruntă vedetele de la Hollywood