Meniu
Search
x

Video Brit Awards 2021: Dua Lipa, Pink și Taylor Swift au strălucit pe scenă. 4.000 de oameni au participat la eveniment

Gala Brit Awards 2021, primul eveniment organizat cu prezenţă fizică după luni de carantină totală, tocmai s-a încheiat în Regat şi a fost un spectacol total. Pink şi Coldplay au urcat din nou pe scenă. Marea favorită a galei, Dua Lipa, a plecat acasă cu două premii.

De Redactia Observator la 12.05.2021, 08:29
Vezi și
  • Patru mii de oameni au asistat la evenimentul Brit Awards 2021, văzut drept un test înainte de marea redeschidere

Fără măşti sau distanţare socială, 4.000 de oameni au participat gala premiilor muzicale britanice. Mai bine de jumătate din ei sunt angajaţi din prima linie. Gala a fost deschisă de Coldplay, iar pe scenă au mai urcat Dua Lipa, Pink dar şi un cor al medicilor britanici.

Dua Lipa s-a ales cu premiile pentru cea mai bună cântăreaţă şi cel mai bun album. Şi Taylor Swift a scris istorie. La 31 de ani este prima femeie şi primul artist din afara Marii Britanii onorat cu premiul Global Icon. 

Taylor Swift

Vă iubesc atât de mult pentru tot ce aţi făcut pentru mine!

Doar trei artişti au mai primit până acum distincţia: Elton John, David Bowie şi Robbie Williams. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Brit Awards 2021: Dua Lipa, Pink și Taylor Swift au strălucit pe scenă. 4.000 de oameni au participat la eveniment