Antena Meniu Search
x

Bruce Willis, interviu in halat de baie

Aparitie soc a celebrului Bruce Willis. In timpul unui interviu la o emisiune matinala din Statele Unite, actorul a venit imbracat intr-un halat de baie, spre suprinderea fanilor lui din fata televizoarelor

Vezi și

Bruce Willis i-a lasat muti pe telespectatori cand a aparut intr-un interviu imbracat cu un halat pentru a promova filmul Red 2. Actorul apare tot mai des, in ultimele luni, in ipostaze bizare, in diferite interviuri.

In varsta de 58 de ani, Bruce Willis a aparut purtand un halat alb cu verde, pus peste o camasa si pantaloni eleganti. Acesta a vorbit despre filmul "Red 2" cu Kate Garraway, in timpul unui interviu acordat intr-o camera de hotel din Londra.

Chiar daca Willis avea o vestimentatie ciudata, prezentatoarea Garraway nu a facut niciun apropo la halatul acestuia. A fost cat a putut de profesionista cat timp l-a intrebat despre actiunea filmului.

Realizatorii interviului s-au mirat doar cand legatura a revenit la Helen Fospero si John Stapleton in studiourile emisiunii Daybreak, care s-au intrebat: "Ce-i cu halatul asta? El are o camasa si pantaloni pe sub el."

Replica lui Helen a fost: "Cred ca e destul de excentric, nu-i asa?" Cinefilii nu au fost prea blanzi cu el. "Este un semn de lipsa de respect. E un idiot", a comentat un utilizator pe site-ul Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Bruce Willis, interviu in halat de baie