Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu ca a mers la nunta fostei sale iubite

Fara regrete! Asa spune Catalin Botezatu ca a mers la nunta fostei sale iubite, Valeria Marini

Vezi și

Mihaela Borcea, prietena de ani buni cu designerul Catalin Botezatu, i-a fost partenera la petrecere. N-a trebuit sa-i ofere consolare creatorului de moda care acum trei ani traia o poveste de dragoste cu Valeria Marini. Botezatu a ramas in relatii cordiale cu vedeta italiana. “Am fost foarte bucuros pentru Valeria. Era firesc, intre mine si Valeria a fost o relatie speciala”, a spus Bote.

Nu doar mireasa a fost atractia serii, ci si lista de invitati. “Au venit Craig David, Ivana Trump, Brigitte Nielsen”, a mai mentionat designerul.

Inconjurati de personalitati de marca, designerul roman si fosta sotie a lui Cristi Borcea au facut cateva fotografii. Impreuna. Ceea ce a dat drumul speculatiilor unei posibile idile. “In primul rand, suntem prieteni de foarte foarte multi ani, nici nu mai stiu cati sunt la numar”, a specificat Mihaela Borcea.

Valeria Marini a vrut ca invitatii sa se simta bine, asa ca cei prezenti au avut parte de momente unice, cand mireasa a inceput sa cante impreuna cu Gigi D'Allesio, unul din cei mai mari cantareti din Italia. Cele mai fericite, insa, au fost doamnele.

Valeria Marini, celebra actrita din Italia, s-a casatorit cu Giovanni Cottone, un cunoscut om de afaceri, din peninsula, in varsta de 56 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Catalin Botezatu ca a mers la nunta fostei sale iubite