Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Oprişan are propria emisiune: AS.ro LIVE

Orice emisiune nouă e o posibilă viitoare emisiune preferată. Aşa că vă anunţăm cu plăcere că de aproape două luni,colegul nostru de la departamentul Sport, Cătălin Oprişan, are propria emisiune. AS.ro LIVE. Un show care poate fi urmărit direct de pe tabletă ori telefon, pe site-ul as.ro, cât şi pe pagina de facebook Antena Sport, de luni până vineri, de la ora 10:30.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 14:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cătălin Oprișan nu îşi propune să dea ora exactă în Sport, ci să afle poveşti inedite de la invitaţi de seamă - nume care au făcut carieră în această lume.

Cătălin: Sportivii noștri au povești infinite și în nebunia de zi cu zi nu prea mai e timp de ele. Pentru 45 de minute, în fiecare zi de luni până vineri, am decis să vină invitații să-și spună poveștile. Un fel de știri altfel. Sunt foarte multe povești, iar 45 de minute trec repede. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Cătălin Oprişan prezintă emisiunea AS.ro live pe site-ul www.as.ro

Cunoscut pentru maniera relaxată în care abordează oamenii şi subiectele, Cătălin Oprişan nu vrea să dea ora exactă în sport, ci mai degrabă să „culeagă” poveştile românilor din lumea sportului.

”Nu vom analiza fazele incendiare, nu vom da noi verdicte. Vom încerca să-l facem pe invitatul de zi cu zi să se simtă ca acasă și să ne spună toate aceste povestioare ascunse. E vorba despre entertainment, despre plăcerea de a afla de sport, de recorduri și de performanțe într-o altfel de manieră”, a completat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Oprişan are propria emisiune: AS.ro LIVE