Antena Meniu Search
x

Video Ce este Stiff Person Syndrom, boala rară de care suferă Céline Dion. Afectează o persoană dintr-un milion

Românii nu vor avea ocazia, nici anul viitor, să o vadă pe Céline Dion la Bucureşti! Artista canadiană a publicat un mesaj emoţionant pe Instagram, în care anunţă că este nevoită să-şi anuleze opt concerte în Europa, programate sa aiba loc în această vară, din cauza unor grave probleme de sănătate.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 13:57

Vezi și

După ce a modificat deja de trei ori datele turneului său european din 2020, cântăreaţa Céline Dion a anunţat joi că mai multe concerte se vor anula, inclusiv show-ul care urma să aibă loc la Bucureşti. Cei care cumpăraseră bilete pentru concertul din Bucureşti au două săptămâni la dispoziţie să ceară restituirea banilor.

Stiff Person Syndrom, boala de care suferă Céline Dion

Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a explicat că suferă de o "tulburare neurologică rară" care provoacă "spasme" şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. Cântăreaţa a precizat că speră ca starea ei să se îmbunătăţească astfel încât să-şi poată relua activitatea. 

"Am probleme de sănătate de foarte mult timp. Şi nu îmi este uşor să le fac faţă. Săptămâna aceasta, am fost diagnosticată cu o problemă neurologică foarte rară, "Stiff Person Syndrom", care afectează o persoană dintr-un milion de oameni. Nu ştim, încă, foarte multe despre această maladie rară, dar ştim că se află la originea spasmelor musculare de care sufăr. Din nefericire, aceste spasme îmi afectează viaţa de zi cu zi, la mai multe niveluri. Câteodată, am multe dificultăţi la mers şi - câteodată - nu îmi pot utiliza corzile vocale pentru a cânta aşa cum îmi doresc", a mărturisit Celine Dion.

Concertul Céline Dion de la Bucureşti a fost anulat

Echipa vedetei precizează că opt concerte programate pentru această vară au fost anulate. Show-ul artistei la Bucureşti urma să aibă loc pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională. Valoarea biletelor achiziţionate pentru concertele din vară va fi rambursată, inclusiv pentru cel- de la Bucureşti, anunţă Emagic. Având în vedere perioada lungă de timp care a trecut de la data punerii în vânzare a biletelor, returnarea contravalorii acestora în mod automat, în conturile clienţilor, nu mai este posibilă. Acum, pentru rambursare, este necesară completarea unui formular de retur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ce este Stiff Person Syndrom, boala rară de care suferă Céline Dion. Afectează o persoană dintr-un milion