Antena Meniu Search
x

Ce frumuseţe! La doar 16 ani, fiica lui Cindy Crawford cucereşte lumea modei (GALERIE FOTO)

Este fiica unuia dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Cindy Crawford, şi, la doar 16 ani, cucereaşte deja lumea modei.

Este fiica unuia dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Cindy Crawford, şi, la doar 16 ani, cucereaşte deja lumea modei.

Fiica lui Cindy Crawford și a lui Rande Gerber, Kaia Gerber, îi calcă deja pe urme mamei sale de mai mulţi ani. La numai 13 ani, Kaia a realizat primul pictorial pentru prestigioasa revistă Vogue. 

Kaia este înaltă, cu nişte picioare interminabile, slabă şi cu un chip angelic şi seamănă izbitor cu mama ei, care a dominat podiumurile de modă o perioadă lungă de timp.

Pe acelaşi subiect

Kaia a debutat ca model profesionist în urmă cu doi ani, iar recent a devenit ambasador al produselor cosmetice Marc Jacobs.

Şi fiul lui Cindy Crawford şi al lui Rande Gerber, proprietar de restaurante, Presley (18 ani), este tot fotomodel, el debutând în lumea modei în urmă cu un an, la un show al casei Moschino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Ce frumuseţe! La doar 16 ani, fiica lui Cindy Crawford cucereşte lumea modei (GALERIE FOTO)