Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chef Cătălin Scărlătescu s-a aventurat în adâncurile Mării Negre

Pasionat al gătitului de scoici, Cătălin Scărlătescu a vrut să-şi procure ingredientele de la sursă. Cunoscutul bucătar din juriul Hells Kitchen s-a aventurat în adâncurile Mării Negre, în căutare de scoici

de Redactia Observator

la 05.06.2015 , 08:13

Pasionat al gătitului de scoici, Cătălin Scărlătescu a vrut să-şi procure ingredientele de la sursă. Cunoscutul bucătar din juriul Hells Kitchen s-a aventurat în adâncurile Mării Negre, în căutare de scoici

Obişnuit cu mănuşi de bucătărie şi şorţuri, Cătălin Scărlătescu îmbracă acum un echipament de scafandru. Doi prieteni se echipează odată cu el. O mare de surprize îi aşteaptă.

Prima scufundare presupune mult efort. Cătălin şi amicii săi înoată câţiva metri spre fundul mării şi dau peste nisipul plin cu crabi şi scoici.

Vezi și

Cei trei prieteni s-au lăsat furaţi de peisaj şi au uitat scopul iniţial: voiau să prindă scoici, pe care să le gătească chiar Chef Scărlătescu.

Membru al juriului Hells Kitchen, cunoscutul bucătar promite să exploreze şi altădată Marea Neagră. Mai ales că instructorul i-a lăudat curajul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Chef Cătălin Scărlătescu s-a aventurat în adâncurile Mării Negre