Chef Cătălin Scărlătescu s-a aventurat în adâncurile Mării Negre
Pasionat al gătitului de scoici, Cătălin Scărlătescu a vrut să-şi procure ingredientele de la sursă. Cunoscutul bucătar din juriul Hells Kitchen s-a aventurat în adâncurile Mării Negre, în căutare de scoici
Pasionat al gătitului de scoici, Cătălin Scărlătescu a vrut să-şi procure ingredientele de la sursă. Cunoscutul bucătar din juriul Hells Kitchen s-a aventurat în adâncurile Mării Negre, în căutare de scoici
Obişnuit cu mănuşi de bucătărie şi şorţuri, Cătălin Scărlătescu îmbracă acum un echipament de scafandru. Doi prieteni se echipează odată cu el. O mare de surprize îi aşteaptă.
Prima scufundare presupune mult efort. Cătălin şi amicii săi înoată câţiva metri spre fundul mării şi dau peste nisipul plin cu crabi şi scoici.
Cei trei prieteni s-au lăsat furaţi de peisaj şi au uitat scopul iniţial: voiau să prindă scoici, pe care să le gătească chiar Chef Scărlătescu.
Membru al juriului Hells Kitchen, cunoscutul bucătar promite să exploreze şi altădată Marea Neagră. Mai ales că instructorul i-a lăudat curajul.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰