Antena Meniu Search
x

Chitaristul trupei AC-DC, Malcom Young, se retrage din trupă

Lumea muzicii este zguduită de o veste cu totul neaşteptată! Malcom Young, chitaristul şi unul dintre fondatorii trupei AC DC, a anunţat că nu va mai urca pe scenă. El a motivat că a luat decizia din cauza unor probleme de sănătate.

Vezi și

 Malcom Young este o legendă vie în lumea muzicii, alături de colegii săi din la fel de legendara formaţie AC-DC. Anunţul retragerii sale a făcut repede înconjurul lumii.

Malcom are de mai mult timp probleme de sănătate, care în ultima perioadă s-au agravat. În comunicatul de presă, membri trupei nu au vrut să dea nici o informaţie legat de boala de care suferă colegul lor.

Imediat după anunţul retragerii au apărut şi zvonuri conform cărora trupa s-ar destrăma. AC-DC a le-a negat, însă, şi le-a transmis fanilor că trupa va merge înainte.

De altfel, nu este pentru prima dată când formaţia trece prin momente delicate. În 1980, AC-DC l-a pierdut pe solistul Bon Scott. Ca şi atunci, formaţia merge înainte iar în luna mai va intra din nou în studio pentru înregistrarea unui nou album.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Chitaristul trupei AC-DC, Malcom Young, se retrage din trupă