Antena Meniu Search
x

Video Claudia Neghină, poveşti din viaţa de familie. Amintiri din prima vacanţă petrecută cu fiica ei, în Ibiza

Claudia Neghină este cea mai fericită femeie din lume de când a devenit mămică. O spune chiar ea, de multe ori, şi o scrie pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 13:11

Vezi și

În aprilie a născut o fetiță superbă și perfect sănătoasă, iar la cinci luni distanță, a făcut şi botezul. Micuţa Sofia a avut, în total, trei nașe. Acum, Claudia a revenit în ţară după două luni de vacanţă în Ibiza. Si spune că a venit timpul să se ocupe şi de silueta ei. Colega noastră, Raluca Bădică, a însoţit-o la salon să vadă exact unde este nevoie să intervină.

"Surprinzător a fost foarte cuminte, dar şi eu am fost foarte calmă pentru că de multe ori problema este la noi, nu este la copii şi gândeşte-te că a fost un zbor foarte lung cu escală", a povestit ea despre prima experienţă a celei mici în avion.

Reporter: Am venit azi la salon pentru că tu ai încercat o procedură şi vrei să o mai repeţi. Unde simţi tu că mai ai nevoie?  Celulită ai?

Claudia: Nu am celulită, dar tot timpul am lucrat la prevenţia ei. eu mereu am făcut masaje, m-am hidratat foarte bine atât din interior cât şi din exterior. Eu am făcut sport şi în timpul sarcinii ca să iţi dai seama, tocmai ca după să nu fie greu să revin. Deci prevenţia a fost de când mă ştiu.

Mai multe detalii despre viaţa Claudiei şi noul rol d emămică, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Claudia Neghină, poveşti din viaţa de familie. Amintiri din prima vacanţă petrecută cu fiica ei, în Ibiza