Antena Meniu Search
x

Coafuri la modă pentru Crăciun şi Revelion. Sfatul specialiştilor

Sezonul rece este numai bun pentru schimbări! O spun revistele de modă din Statele Unite care le îndeamnă pe femei să încerce coafuri noi în această perioadă.

de Redactia Observator

la 26.11.2019, 17:11

Vezi și

Sezonul rece este numai bun pentru schimbări! O spun revistele de modă din Statele Unite care le îndeamnă pe femei să încerce coafuri noi în această perioadă. Mai ales că au nevoie de un look cât mai original pentru petrecerea de Crăciun sau cea de Anu Nou. Iar chiar dacă nimeni nu ar fi crezut, în 2019 la mare modă sunt coafurile simple şi elegante. Cum ar fi cocul de balerină sau părul uşor ondulat specific anilor '60. 

Vopsirea părului la rădăcină a devenit de-a lungul timpului un stres pentru femei. Însă, cele care nu apucat încă să meargă la coafor, pot răsufla liniştite. Chiar dacă pare greu de crezut, rădăcinile crescute nu mai sunt un motiv de îngrijorare. Din contră, sunt la mare modă în 2019. Iar cea care a lansat acest trend este chiar actriţa Kristen Stewart.

Rapunezel continuă să fie un model pentru tinerele din întreaga lume. Motiv pentru care tot mai multe aleg să îşi lase părul lung. Mai multe decât atât, coafură este la mare modă în această perioadă. Însă chiar dacă pare simplu să ai părul lung, tinerele Rapunzel mărturistesc că este dificil să ai grijă de o asemenea podoabă capilară.

Femeile care vor, totuşi, să fie mai elegante cu ocazia sărbătorilor de iarnă pot opta oricând pentru o coafură specifică anilor '60. Este vorba de acel păr ondulat plin de volum obţinut cu ajutorul bigudiurilor. Coafura poate fi realizată, însă, şi cu ajutorul plăcii de păr. Moda a fost relansată de Margot Robbie care a jucat în filmul "Once Upon a Time In Hollywood."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Coafuri la modă pentru Crăciun şi Revelion. Sfatul specialiştilor