Antena Meniu Search
x

Două ore de rock 3D, la concertul special Antract

Două ore de provocare rock! Membrii trupei Antract au reuşit să-şi tină aproape fanii şi în condiţiile de distanţare impuse de autorităţi. Barierele au fost "rupte" cu ajutorul sunetului 3D, tehnică folosită în premieră în România. Fanii au urmărit concertul acasă în faţa ecranelor, dar au avut parte de experienţa unui concert live.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 18:01

Vezi și
  • Antract, la primul concert 3D din România
  • Reacția fanilor a depășit așteptările

Concertul a fost difuzat seară, pe o platforma online. Iar reacţiile fanilor au fost neaşteptate chiar şi pentru organizatori.

BOBIȚĂ CĂTUȘANU, basist / liderul Antract - Mesajele sunt senzaţionale, sunt copleşitoare de-a dreptul, sunt foarte, foarte multe mesaje, foarte multe venite şi din diaspora, de la oameni care sunt departe de ţară şi iată, s-au uitat la noi.

Trupa Antract a apărut în anii '80 şi a urcat pe scenă alături de nume mari din rock-ul mondial precum Uriah Heep şi Metallica. De-a lungul timpului, membrii trupei s-au schimbat, dar spiritul şi fanii au rămas.

Chiar dacă nu au mers să cânte alături de ei în faţa scenei, fanii s-au declarat încântaţi de eveniment.

Scena în formă de piramidă a fost luminata perfect, iar efectele au fost cu adevărat speciale. Mai multe camere de filmat au adus în faţa publicului fiecare mişcare de pe scenă. Sunetul 3D a fost cel care a adus premiera în ţară. Evenimentul le-a dat încredere fanilor dar şi artiştilor că arta poate triumfa în orice vremuri, chiar dacă pentru asta este nevoie nu doar de talent, ci şi de multă tehnologie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Două ore de rock 3D, la concertul special Antract