Antena Meniu Search
x

Nu o să crezi aşa ceva! Confesiunile lui Alex Velea

Alex Velea şi-a pus sufletul pe tavă in fata reporterilor SpyNews. A vorbit deschis despre relaţiile sale amoroase

Vezi și

Alex Velea şi-a pus sufletul pe tavă in fata reporterilor SpyNews. A vorbit deschis despre relaţiile sale amoroase

14 ani au trecut de la prima iubire. Alex Velea îşi aminteşte şi acum frumoşii ani ai adolescenţei. Avea doar 16 ani când s-a îndrăgostit pentru prima oară. Era visător şi avea ambiţii mari. "Aveam 16 ani, eram copii amândoi şi nu aveam disponibilitatea financiarã pe care o am acum. Ne loveam de multe lipsuri, nu aveam bani de aia, nu ne ajunge pentru aia şi aia a fost".

Şi aşa au ajuns sã se despartã. În total, a avut patru relaţii şi în toate a iubit. A fost cãsãtorit cu Ana. În 2010 au fãcut nunta ,însã, nu a fost sã fie pentru totdeauna. Anul acesta s-au despãrţit.

Alex Velea spune cã îşi doreşte o familie frumoasã şi unitã. Aşa a vãzut la pãrinţii lui. „Ai mei s-au cãsãtorit de tineri şi sunt împreunã de 31 de ani. Aşa erau vremurile atunci, nu ştiu, aşa a fost sã fie. Mi-aş dori sã ajung şi eu sã trãiesc lângã femeia iubitã tot atâţia ani şi sã ne respectãm şi sã ne iubim şi la optzeci de ani, ca acum. Întotdeauna mi-am dorit o familie, sã am copii, sã mã joc cu ei. Abia-l aştept pe al meu".

O iubeşte pe Antonia şi sunt fericiţi. Se simte fericit acum şi sperã ca sã rãmânã aşa pentru totdeauna. Antonia şi Alex şi amândoi aşteaptã cu nerãbdare sosirea pe lume a primului lor copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Nu o să crezi aşa ceva! Confesiunile lui Alex Velea