Antena Meniu Search
x

Connect-R si Alex Velea s-au impacat, dupa sase ani

Mihai Morar a reusit sa-i aduca in acelasi timp si pe acelasi platou pe Alex Velea si Connect-R. Ba chiarr sa-i impace. Dupa sase ani in care nu si-au vorbit, cei doi au ingropat securea razboiului si si-au dat mana ca fratii.

Vezi și

 Sunt imaginile dupa care fanii celor doi artisti tanjesc de aproape sase ani. Alex Velea si Connect-R si-au dat mana din nou. Si, poate, in curand va reaparea si prietenia. Una care a disparut odata cu aparitia unui tatuaj.

“Faza a inceput odata cu tauajul lui. Cand si l-a tatuat pe Smiley, eu am fost foarte gelos si am zis ‘Gata!’ ”, a spus Connect-R in timpul emisiunii “Rai da buni”.

Alex Velea care a fost ceva mai serios in declaratii: “Asa a fost destinul nostru ca drumurile sa se desparta noi am avut grija mereu ca mereu lucrurile sa le spalam chiar in familie. Ma bucur de succesul lui cum probabil si el se bucura de succesul meu. Ca o sa lucram sau nu impreuna, asta ramane la aprecierea noastra”, a spus el.

Cei doi au turnat impreuna un videoclip care le-a adus zeci de mii de vanzari si tot la fel de multi fani.

Alex Velea si Connect R au rupt colaborarea dupa turnarea videoclipului la piesa "Daca Dragostea Dispare", iar motivul ar fi fost din cauza drepturilor de autor. Acestea se pare ca nu au fost impartite conform planurilor. Nici unul dintre ei nu a spus ceva despre vreo eventuala colaborare, in curand. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Connect-R si Alex Velea s-au impacat, dupa sase ani