Antena Meniu Search
x

Consulelo şi-a schimbat numele pe rețeaua de socializare. Nu mai e Mutu!

El s-a consolat cu o blondă, ea cu un brunet. Consolată, Consulelo şi-a schimbat numele pe rețeaua de socializare. Nu mai e Mutu. Şi a reluat numele de fată. Totuşi, nu se discută de divorţ, spun apropiaţii

Vezi și

El s-a consolat cu o blondă, ea cu un brunet. Consolată, Consulelo şi-a schimbat numele pe reşeaua de socializare. Nu mai e Mutu. Şi a reluat numele de fată. Totuşi, nu se discută de divorţ, spun apropiaţii

Frumoasa dominicană nu l-a urmat nicio zi în România pe Briliant. L-a lăsat liber, iar tabloidele au scris că Mutu a profitat de libertate. De libertate ar fi profitat şi frumoasa dominicană: Consuelo şi-a postat pe internet poze cu un bărbat misterios.

După ce a renunţat la numele Mutu pe reţelele de socializare, frumoasa soţie a fotbalistului a scăpat şi câteva poze care agită lumea mondenă. Consuelo este în braţele unui bărbat: altul decât soţul ei din acte.

Ochii care nu se văd se uită. după alţii. Iar Consuelo şi Adrian Mutu au ajuns să se întâlnească de două ori pe an, când fotbalistul e în vacanţă. Ea a rămas cu cele două fetiţe în Republica Dominicană, el a jucat în România şi acum se pregăteşte de aventura indiană, la echipa actorului Salman Khan. S-a scris că Mutu ar fi divorţat, dar apropiaţii spun că nu e adevărat. Briliantul ar avea de gând să îmbătrânească lângă frumoasa dominicană.

Mutu s-a căsătorit cu Consuelo în 2005 şi au împreună două fete: Adriana şi Maya. S-au cunoscut când el era starul Fiorentinei şi ea, ministru pe probleme externe la Vatican. Şi s-au iubit ca-n poveşti, până când fotbalistul s-a transferat din Italia în Franţa. Iar Consuelo nu s-a adaptat şi nu l-a urmat. Dar n-a vorbit niciodată despre escapadele soţului, surprins de paparazzi mai tot timpul în companii feminine când nu e lângă ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Consulelo şi-a schimbat numele pe rețeaua de socializare. Nu mai e Mutu!