Antena Meniu Search
x

Copii vedetelor, fashion icon-uri!

Ne-am obişnuit ca tendinţele în modă să fie prezentate de femei frumoase, cu picioare lungi şi cariere înfloritoare.

Vezi și

 Ne-am obişnuit ca tendinţele în modă să fie prezentate de femei frumoase, cu picioare lungi şi cariere înfloritoare, însă lor li s-a alăturat, în ultimii ani, o categorie de fashion icon-uri la care nici nu ne-am fi gândit.

Dacă până nu demult fetiţele probau bijuteriile şi pantofii cu toc ai mamelor lor, visând la vremea când vor fi îndeajuns de mari încât să le poată purta, acum au devenit chiar ele adevărate exemple de stil, de la care se inspiră şi femeile în toată firea.

În plus, fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes nu este străină nici de produsele de make-up sau de hair style, iar asta încă de la vârsa de trei ani. Dar Suri nu este singurul fashion icon de vârstă fragedă.

Nu doar industria muzicii oferă exemple de style icon-uri printre copii, ci şi marea scenă politică internaţională. Prezenţa copiilor pe scena mondială a modei nu putea să nu fie însoţită şi de reacţii mai puţin pozitive.

Nu doar imaginea copiilor este afectată, uneori, de industria modei pentru copii, ci şi sănătatea lor. Specialiştii consideră că adoptarea pantofilor cu toc şi a ţinutelor special concepute pentru silueta feminină matură încheie înainte de termen copilăria.

Fetiţele sub zece ani ar trebui să-şi îmbrace în ţinute excentrice păpuşile, nu pe ele însele. Totuşi, industria modei pentru cei mici este în continuă creştere, iar copiii deveniţi fashion icon-uri dau tonul în tendinţele vestimentare în fiecare sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Copii vedetelor, fashion icon-uri!