Antena Meniu Search
x

Primului copil al prinţului Harry, așteptat cu nerăbdare în întreaga lume

Marea Britanie este cu sufletul la gură. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan. Potrivit mai multor publicaţii, bebeluşul ar putea veni pe lume duminică.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 09:11

Vezi și

Marea Britanie este cu sufletul la gură. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan. Potrivit mai multor publicaţii, bebeluşul ar putea veni pe lume duminică. Până atunci, prenumele, sexul şi chiar culoarea părului fac obiectul unor speculaţii intense la casele de pariuri. Oricum, ducii de Sussex au declanşat multe controverse pentru că au refuzat să dezvăluie detalii despre naşterea copilului.

Zvonul că Meghan Markle s-ar fi internat deja în spital circulă deja în Marea Britanie. Toată lumea este în extaz. Sunt şi mulţi turişti străini care au ales să vin în vacanţă, special ca să participe la momentul istoric.

Pentru a-i îndepărta pe curioşi, poliţia britanică a luat o decizie inedită. În toată zona castelului Windsor, dar şi în jurul noii reşedinţe a ducilor de Sussex, Frogmore Cottage, utilizarea dronelor este interzisă.

Între timp, chestiunea sexului pe care îl va avea bebeluşul regal nu mai pare să reprezinte un mister pentru pariori. Cei mai mulţi cred că bebeluşul regal este o fetiţă.

În continuare, locul unde va veni pe lume copilul nu este cunoscut. Meghan nu ar vrea să nască la acelaşi spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa de Cambridge, dar și de mama lui Harry, regretata prințesă Diana. Ducesa de Sussex ar dori ca evenimentul să aibă loc fie la un spital din Windsor, aproape de noua ei locuinţă, fie acasă, așa cum a făcut regina Elizabeta în cazul tuturor celor patru copii ai săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Primului copil al prinţului Harry, așteptat cu nerăbdare în întreaga lume