Antena Meniu Search
x

Video CRBL, despre cum i s-a schimbat viaţa de când s-a mutat în Spania

Tot online ne pregătim să îl vedem mai des şi pe CRBL. Artistul vrea să se lanseze alături de familie în vlogging. Pe toate planurile îi merge de minune. Cu mult entuziasm, ne-a povestit la Observator cât de tare s-a schimbat viaţa lui de când a decis să se mute cu cei dragi în Spania.

Vezi și

Cu zâmbetul larg pe chip, CRBL ne-a primit în studioul lui de acasă. Nu din România, ci din Spania, acolo unde artistul a plecat în septembrie. Şi-a luat soţia şi fiica şi s-a stabilit în Regiunea Valencia. 

CRBL, artist: Noi ne am mişcat încoace spre acest colţ de Spania de 6 ani de zile şi am venit, am văzut, ne a plăcut, am revenit şi am revenit, până când într un final am decis să venim aici definitiv. Băi, mie îmi place aici, îmi place foarte mult, m-am acomodat foarte uşor, Alessia merge la şcoală.

Iar el are tot timpul să se ocupe de propriile pasiuni. În primul rând, muzica, apoi sala şi plimbările lungi pe plajele însorite. Pregăteşte de zor un nou album, însă până să ascultăm piese marca CRBL, ne pregătim să îl vedem mai des. Săptămâna viitoare îşi lansează un canal de Youtube, alături de familie. 

CRBL, artist: Ne-a lipsit acea zăpadă, acel miros rece şi pentru asta ce am facut, am fost la zăpadă, zăpadă destul de mare pentru Spania, vreo 15 centimetri şi am decis ca împreună cu Elena şi cu Alessia să pornim un vlog, Elena filmează cu telefonul ei, Alessia, cu telefonul ei, eu, cu telefonul meu, montăm din 3 unghiuri şi vă arătăm imediat. 

Planurile nu se opresc aici. CRBL are de gând să lanseze un nou artist, ale cărui piese iau naştere chiar în studioul lui din Valencia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » CRBL, despre cum i s-a schimbat viaţa de când s-a mutat în Spania