Antena Meniu Search
x

Creatoarea de modă Maria Marinescu cere din nou divorțul!

Creatoarea de modă Maria Marinescu divorţează! S-a hotărât că vrea să fie liberă şi a cerut pentru a doua oară divorţul de soţul ei, omul de afaceri francez, Frank Colin.

Vezi și

Creatoarea de modă Maria Marinescu divorţează! S-a hotărât că vrea să fie liberă şi a cerut pentru a doua oară divorţul de soţul ei, omul de afaceri francez, Frank Colin. 

Maria Marinescu a mai vrut să divorţeze şi anul trecut, dar a renunţat la despărţire după numai o lună. A spus atunci că vrea să rămână lângă bărbatul care o face fericită. Ce a făcut-o să se răzgândească? E un mister chiar şi pentru apropiaţii cuplului, mai ales că Frank Colin ar putea fi eliberat în curând.

Acum, e hotărâtă din nou să fie o femeie liberă. A cerut divorţul de soţul ei, un om de afaceri francez. De doi ani, bărbatul, fost luptător în Legiunea Străină, este închis într-un penitenciar de maximă siguranţă din Franţa, pentru trafic de droguri.

Anul trecut, după cinci ani de căsnicie, creatoarea de modă şi soţul ei au decis că e mai bine să divorţeze. El pentru fericirea soţiei, ea dintr-un motiv despre care a refuzat întotdeauna să vorbească.

Decizia Mariei Marinescu de a divorţa din nou este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în câteva luni, soţul ei ar putea fi eliberat.

Creatoarea de modă nu a ajuns astăzi la primul termen al divorţului pe care chiar ea l-a cerut. Ar fi în Franţa, spun avocaţii, aşa că instanţa a stabilit un nou termen în proces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Creatoarea de modă Maria Marinescu cere din nou divorțul!