Antena Meniu Search
x

Cris şi Vlad, minivacanţă în Malta înainte de filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Sacrificiul

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman şi-au încărcat bateriile înainte de a reveni pe platourile de filmare de la Sacrificiul, serial produs de Ruxandra Ion care va avea marea premieră pe micile ecrane pe 12 şi 13 februarie, în Malta, alături de prieteni.

de Redactia Observator

la 08.02.2020, 10:40

Cris şi Vlad, minivacanţă în Malta înainte de Sacrificiul - Antena 1

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman şi-au încărcat bateriile înainte de a reveni pe platourile de filmare de la Sacrificiul, serial produs de Ruxandra Ion care va avea marea premieră pe micile ecrane pe 12 şi 13 februarie, în Malta, alături de prieteni.

Prezentă zi de zi pe platourile de filmare de la Sacrificiul sau Fructul Oprit, Cristina Ciobănaşu a luat o pauză de la studii pentru a putea să îşi urmeze visul – actoria. Pentru 2020 însă, actriţa a decis să îşi termine facultatea pe care a început-o acum cinci ani de zile, întocmai ca personajul pe care ea îl interpretează în serialul Sacrificiul. „Anul acesta am avut mai puţin timp la dispoziţie din cauza faptului că trebuia Cris să înveţe pentru examene, iar pe 6 ianuarie începea deja cursurile”, a dezvăluit Vlad Gherman.

„De Revelion şi de Crăciun am stat cu familia, drept urmare am plecat pe data de 1 în Malta, pentru prima oară. Înainte să luăm decizia să plecăm acolo primisem feedback-uri şi pro şi contra de la prieteni şi stăteam puţin crispaţi, pentru că nu ştiam dacă ne va plăcea sau nu. Deşi am stat doar patru, zile încă ne e dor de vacanţa aia. A fost minunată. Nu a fost despre odihnă, ne-am întors mai obosiţi decât am plecat pentru că am vizitat foarte multe locuri şi nu am apucat să facem nici un sfert din ceea ce puteam face. Am făcut o excursie pe insula Gozo, două zile ne-am plimbat cu autobuzul turistic, am văzut şi nordul şi sudul insulei, a fost foarte frumos şi ne dorim să revenim curând”, a mai spus Vlad Gherman.

Sacrificiul Alegerea, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cris şi Vlad, minivacanţă în Malta înainte de filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Sacrificiul