Antena Meniu Search
x

Surprize culinare la Gala Globurilor de Aur

Sezonul premiilor se apropie cu paşi repezi la Hollywood. Gala Globurilor de Aur va avea loc pe 7 ianuarie şi totul trebuie să fie pus la punct.

Vezi și

Sezonul premiilor se apropie cu paşi repezi la Hollywood. Gala Globurilor de Aur va avea loc pe 7 ianuarie şi totul trebuie să fie pus la punct. Reporterii de peste Ocean au vorbit cu organizatorii şi au aflat cu ce bucate vor fi răsfăţaţi actorii anului. Evenimentul este cu atât mai deosebit cu cât în 2018 se împlinesc 75 de ani de la prima ediţie a premiilor. 

Risotto, sfeclă roşie şi cod. Cei 1.300 de invitaţi la balul Globurilor de aur vor fi răsfăţaţi regeşte la dineul ce urmeză galei de premiere. 

Aproape 400 de kilograme de cod, 2 tone de legume şi cicocolată au fost comandate din Peninsulă pentru marele eveniment. Delicatesa meniului este, însă, desertul, pregătit, ca în fiecare an, de Thomas Henzi. Patiser cu experienţă şi numeroase distincţii în domeniu, nu şi-a dezamăgit niciodată înalţii oaspeţi. 

În ceea ce priveşte decorul, va fi roşu auriu. Roşul va simboliza covorul pe care vor păşi vedetele, în timp ce auriu este culoarea evenimentului. Multe dintre nominalizate au anunţat, în schimb, că vor purta negru. Pentru a protesta faţă de fenomenul de hărţuire sexuală la care sunt supuse actriţele la Hollywood. Printre vedetele nominalizate anul acesta se numără Margot Robbie şi Nicole Kidman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Surprize culinare la Gala Globurilor de Aur