Video

Dan Negru va lua lecţii de la Dorian Popa şi Selly. Prezentatorul vrea să ducă "Legendele" în mediul online

De Redactia Observator.
Publicat: 19.04.2021, 16:58.
Actualizat: 19.04.2021, 16:58

Dan Negru vrea să ducă Legendele în mediul online. Interviurile cu oameni care au făcut istorie ajung şi pe Youtube, iar Dan Negru se pregăteşte temeinic pentru asta.

Dan vrea să fie pod între generaţii. Va sta de vorbă în continuare cu marile personalităţi ale ţării în cadrul interviurilor "Legendele", dar îl vom putea urmări şi pe platforma pe care vlogerii fac carieră.

Şi, oricât de priceput şi imbatabil ar fi în ceea ce priveşte televiziunea, vloggingul este totuşi altceva, aşa că Dan Negru Va lua lecţii de la unii dintre cei mai în vogă youtuberi români. Dorian Popa şi Selly îi pun pe tavă ghidul vloggerilor, reţeta pe care cei doi au urmat-o ca să depăşească două milioane de abonaţi pe celebra platformă.

Citește și:

Dan Negru: Săptămâna trecută am construit un vlog împreună cu Selly şi Dorian Popa. Mi-au arătat. E lumea lor. Ei sunt cei mai buni la ora actuală în tot ce înseamnă online-ul românesc şi am început să iau lecţii. Încerc să îi duc pe oamenii ăştia, care au construit România, Dumitru Prunariu, Gheorghe Zamfir, Ilie Năstase, să îi ducem din zona de media clasică şi în zona de media online.

Următorul invitat al lui Dan Negru va fi Florin Piersic.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.