Antena Meniu Search
x

Delia naşte controverse cu piesa "Rămâi cu bine"! Artista i-a dat un rol principal soacrei sale în noul clip!

Artista şi rapperul Macanache au pus în scenă povestea de iubire a unui cuplu modern, despărţit de soacră. Însăşi soacra Deliei interpretează rolul principal în clip.

Vezi și

Artista şi rapperul Macanache au pus în scenă povestea de iubire a unui cuplu modern, despărţit de soacră. Însăşi soacra Deliei interpretează rolul principal în clip.

Mărul discordiei dintre Delia şi Macanache este soacra. Cei doi artişti au încercat să surprindă o ceartă amuzantă şi modernă în cel mai nou videoclip.

DELIA şi MACANACHE

"O piesă controversată, am putea spune...

- De ce, mă? Vreau să îmi explicaţi de ce? Mă-ta e o prescurtare şi nu se foloseşte doar într-o înjurătură. Se foloseşte şi când spui <<ce mai face mă-ta>>. În toate familiile şi când eram mici poate existau. Doar dacă suntem de viţă nobilă poate nu. Dar noi ăştia amărâţii, aşa se vorbea la ţară"

Însă, în viaţa personală, niciunul nu are parte de o soacră poamă acră. Chiar soacra Deliei interpretează rolul mult blamat, în noul videoclip.

DELIA, artist

"- Cum ai convins-o?

- Nu a fost atât de greu pe cât mă aşteptam, a fost super deschisă. Am întrebat-o << Dar credeţi că o să vă descurcaţi? Stai liniştită că mă descurc. Am mai jucat în piese de teatru când eram mică, ştiu, ştiu >> "

Videoclipul a fost gata în numai două zile, mai ales că lui Macanache i-a fost uşor să intre în rol. S-a inspirat din trecutul lui.

MACANACHE, artist

"La un moment dat, am trecut prin faza asta cu prietena mea. Trebuia să ne mutăm împreună şi am preferat să rămân acasă cu ai mei nu neapărat din frica de a asta cu ea, ci ca să îi ajut pe ei."

Până să aleagă muzica, artistul de 28 de ani a făcut timp de 10 ani gimnastică şi a avut numeroase joburi.

MACANACHE, artist

"Mi-am dat seamă că pot să nu mai muncesc pentru nimeni şi să muncesc pentru mine. Şi am început să scriu versuri, versurile au început să plătească datoriile."

Delia şi Macanache nu se gândesc deocamdată la vacanţă. Îi aşteaptă o vară plină pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Delia naşte controverse cu piesa "Rămâi cu bine"! Artista i-a dat un rol principal soacrei sale în noul clip!