Antena Meniu Search
x
LIVE

Delia își sărbătorește ziua de naștere pe platourile iUmor

Îi spunem acum La mulţi ani Deliei! Împlineşte 37 de ani astăzi şi îşi serbează ziua de naştere.la treabă. Pe platourile iUmor. Artista filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi.

De Redactia Observator la 07.02.2019, 15:04
Vezi și

Îi spunem acum La mulţi ani Deliei! Împlineşte 37 de ani astăzi şi îşi serbează ziua de naştere la treabă. Pe platourile iUmor. Artista filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Şi cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă.

Parfumurile, perucile, tratamentele pentru păr şi şepcile sunt şi ele pe lista de dorinţe. Colegii de la iUmor şi-au luat notiţe ca să reuşească să ţină minte totul. 

Şi ca să fie sigură că se face înţeleasă până la capăt, jurata de la iUmor le-a prezentat colegilor de echipă şi ce nu ar vrea să primească de ziua ei. Doar aşa, cât să le facă misiunea mai uşoară.

Muţunachii, păpuşele, mapeţele şi tot felul de ursuleţi, pentru că nu am ce să fac cu ei şi în general nu îi pun nici acasă, nu îi mai duc acasă. Îi las în maşină. Nu-mi luaţi haine pentru că nu o să mi luaţi nimic drăguţ!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Delia își sărbătorește ziua de naștere pe platourile iUmor

Exclusiv

Îndemnul lui Mircea Geoană, numărul 2 în NATO, pentru România

Îndemnul lui Mircea Geoană, numărul 2 în NATO, pentru România