Antena Meniu Search
x

Delia își sărbătorește ziua de naștere pe platourile iUmor

Îi spunem acum La mulţi ani Deliei! Împlineşte 37 de ani astăzi şi îşi serbează ziua de naştere.la treabă. Pe platourile iUmor. Artista filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi.

de Redactia Observator

la 07.02.2019, 15:04

Vezi și

Îi spunem acum La mulţi ani Deliei! Împlineşte 37 de ani astăzi şi îşi serbează ziua de naştere la treabă. Pe platourile iUmor. Artista filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Şi cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă.

Parfumurile, perucile, tratamentele pentru păr şi şepcile sunt şi ele pe lista de dorinţe. Colegii de la iUmor şi-au luat notiţe ca să reuşească să ţină minte totul. 

Şi ca să fie sigură că se face înţeleasă până la capăt, jurata de la iUmor le-a prezentat colegilor de echipă şi ce nu ar vrea să primească de ziua ei. Doar aşa, cât să le facă misiunea mai uşoară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Delia își sărbătorește ziua de naștere pe platourile iUmor