Antena Meniu Search
x

Dezvăluire inedită duminică la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars:„Sunt genul de om care face asta de 60 de ori pe an!”

Duminica aceasta, de la 19:45, în cadrul premierei reality show-ului “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” de la Antena Stars, Anamaria Prodan va face o dezvăluire cel puţin bizară.

de Redactia Observator

la 06.02.2020, 12:05

Dezvăluire inedită duminică la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars - Antena 1

Duminica aceasta, de la 19:45, în cadrul premierei reality show-ului “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” de la Antena Stars, Anamaria Prodan va face o dezvăluire cel puţin bizară.

„Avem o problemă cu nişte acte ale lui Bebe, dar nu mă întrebaţi pe mine, că habar nu am despre ce e vorba. De problemele astea nu mă ocup eu. Nu mă ocup de gătit, nu mă ocup de curăţenie, nu mă ocup de acte, în viaţa mea nu am ştiut de acte. Dacă mi le-ai dat în mână, le-am pierdut. Îmi scot acte noi într-una. Sunt genul de om care face asta de 60 de ori pe ani, pentru că de fiecare dată când mi se dă un act în mână, mă duc cu el unde am nevoie şi mă întorc fără el!”, a dezvăluit îndrăgita vedetă.

Reality show-ul ce îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va avea premiera duminică, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrăgitei familii, o echipă de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24. Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreună.

Încă din primul episod, difuzat duminică, 9 februarie, de la 19:45, echipa Antena Stars le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate din cea mai nouă casă pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai. Aceștia vor putea urmări un moment emoționant din viața familiei, împodobirea bradului de Crăciun, dar și ultimele pregătiri pe care Reghe le face înainte de a pleca în cantonament. Tot în primul episod, telespectatorii Antena Stars îl vor putea cunoaște și pe cel mai nou membru al familiei, Enzo, o pisică din rasa Sfinx, ce le dă palpitații tuturor atunci când prinde momentul și fuge de acasă. Tot atunci, telespectatorii vor putea fi martorii unor imagini mai puțin plăcute, îndrăgitul antrenor fiind la un pas să se accidenteze serios, în propria casă. Cum s-a încheiat totul, telespectatorii vor putea urmări duminică, 9 februarie, de la 19:45 la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului, de la Antena Stars.

Începând cu această dată, în fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Dezvăluire inedită duminică la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars:„Sunt genul de om care face asta de 60 de ori pe an!”