Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Artista româncă Dharia, cea mai apreciată melodie din India pe anul trecut (Video)

Daria Comănescu, sau Dharia, pe numele ei de artistă, este o tânără mai puţin cunoscută la noi în ţară, dar care s-a bucurat de un succes nebun anul trecut în India, unde a avut cea mai apreciată melodie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.03.2020 , 15:36

Dharia, succes nebun pe Tik Tok
Daria Comănescu, o artistă extrem de apreciată în India - Facebook Daria Comănescu
  • Artista româncă Dharia, cea mai apreciată melodie din India pe anul trecut
  • Dharia s-a bucurat de un succes nebun cu "Sugar and Brownies"

Daria Comănescu, sau Dharia, pe numele ei de artistă, este o tânără mai puţin cunoscută la noi în ţară, dar care s-a bucurat de un succes nebun anul trecut în India, unde a avut cea mai apreciată melodie.

Dharia a devenit vedetă în India graţie aplicaţiei TikTok, indienii fiind înnebuniţi după melodia "Sugar and Brownies".

Conform Billboard, melodia a avut un succes nebun şi pentru că aproximativ 53.000 de producători de conţinut online din India au folosit melodia pentru a asigura coloana sonoară pentru clipuri video din gama "food, fashion, lifestyle şi travel".

Articolul continuă după reclamă

Şi pe Youtube, Dharia se bucură de un succes uriaş, doar varianta oficială a videoclipului "Sugar and Brownies" ajungând la circa 100 de milioane de vizualizări.

Succesul i-a luat prin surprindere inclusiv pe cei cu care Dharia a colaborat la realizarea melodiei, respectiv Iarina Comănescu, sora ei mai mare, şi Cristian Tarcea, fondatorul "Thrace Music".

De pe TikTok, "Sugar and Brownies" a ajuns în pub-uri şi cluburi de noapte şi s-a cocoţat în vârful ierarhiei celor mai apreciate melodii din India.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Artista româncă Dharia, cea mai apreciată melodie din India pe anul trecut (Video)