Antena Meniu Search
x

Dragoş Dolănescu s-a căsătorit în Costa Rica

La nuntă au răsunat cântecele tatălui său. A fost o nuntă mică, doar cu apropiaţi. Nu cu toţi, pentru că Ionuţ Dolănescu n-a fost invitat. Şi dacă ar fi fost, tot nu s-ar fi dus. A fost în America.

Vezi și

Nicio rudă din România nu a luat parte la ceremonia care a avut loc cu doar câteva zile înaintea unui verdict extrem de important pentru fraţii Dolănescu. Mâine, judecătorii de la Bucureşti decid dacă vila din Caimatei a tatălui, pe care cei doi băieţi se ceartă de ani buni, va fi scoasă scoasă la licitaţie.

Pe ritmurile vesele ale melodiilor tatălui, Dragoş Dolănescu s-a căsătorit sâmbăta trecută în Costa Rica. În ciuda originii şi tradiţiilor româneşti, fiul cel mic al interpretului de muzică populară nu a primit nici un cadou specific mioritic. Fratele lui, Ionuţ Dolănescu, n-a fost la nuntă. E drept, că a fost plecat în America.

Ce n-a fost păcăleală s-a transformat într-o petrecere emoţionantă. Evenimentul a avut loc în oraşul unde cei doi locuiesc, Alajuela, la o biserică catolică, ridicată de spanioli. Valsul mirilor a fost cel care a deschis petrecerea, pe melodia "Volvi a nacer" cântată de columbianul Carlos Vives. Totuşi, la boxe s-au auzit şi ritmuri româneşti.

Din păcate, influenţele româneşti nu s-au văzut şi pe meniu. Au lipsit sărmăluţele şi mămăliguţa, iar mirii întenţionează să înveţe să gătească sushi în luna de miere. Naşul celor doi a fost Marvin Evera, fost preşedinte şi ministru al educaţiei în Costa Rica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Dragoş Dolănescu s-a căsătorit în Costa Rica