Antena Meniu Search
x

Video Teatrul Stela Popescu vă aşteaptă la spectacolul "Femeia, eterna poveste" mâine

Teatrul Stela Popescu s-a redeschis de o săptămână. Dar actorii de aici nu au pierdut contactul cu publicul nici în pandemie. Au avut tot felul de campanii online în această stagiune total atipică. Iar mâine, vă dau întâlnire la un spectacol despre Bucureştiul interbelic. "Femeia, eterna poveste".

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 17:15

Vezi și
  • Spectacolul "Femeia, eterna poveste" se va juca mâine şi pe 28 mai
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Actriţa Crina Matei a fost în platoul Observator ca să povestească despre piesele în care poate fi urmăriă.  Alături de ea, a fost şi actorul Cristian Şofron, directorul Teatrului Stela Popescu.

Crina Matei: A fost o stagiune foarte atipică. Puţin prin octombrie, puţin prin martie  şi acum, cu un rest de stagiune. Tocmai de aceea, cred că dorinţa publicului este extrem de mare, direct proporţională cu numărul de mesaje pe care îl primim.  Şi ne bucurăm că mâine seară vă dăm întâlnire la spectacolul "Femeia, eterna poveste". 

Cristian Şofron, directorul teatrul Stela Popescu: Viaţa este ciudată şi ne pune în fel şi fel de situaţii. De la un teatru cu tradiţia pe care o are Teatrul Odeon, cu clădirea minunată pe care o are, iată că acum sunt în situaţia de a direcţiona un teatru foarte tânăr, dar o spun asta cu mândrie pentru că îmi doresc ca lucrul acesta să însemne ceva şi pentru teatrul Stela Popescu, şi pentru mine. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Teatrul Stela Popescu vă aşteaptă la spectacolul "Femeia, eterna poveste" mâine