Antena Meniu Search
x

Festivalul Folk You s-a incheiat in forta, cu un recital specific pentru Vama Veche

S-a terminat Folk You! Cu versuri fredonate de mii de glasuri si ropote de aplauze. In ultima seara a festivalului Tudor Chirila a electrizat publicul cu una dintre cele mai in voga melodii ale momentului- "Perfect fara tine"

Vezi și

Ducu Bertzi i-a castigat pe vamaiotii de toate varstele cu piesele sale. Iar Nicu Alifantis a reusit sa-i tina cu sufletul la gura de la primele acorduri de chitara. “Cea mai mare multumire pentru un artist este sa se intalneasca cu un astfel de public”, a spus Ducu Bertzi. “Eu m-am simtit bine, poate ca am exagerat putin cu piesele noi, dar asta este publicul, trebuie sa ma accepte si asa”, a adaugat Nicu Alifantis.

Apoi a fost randul trupei Taxi sa urce pe scena. “Vama Veche era foarte speciala, este foarte speciala si mi-as dori foarte mult sa ramana ca acum, macar asa”, a marturisit Dan Teodorescu.

Festivalul s-a terminat aproape de miezul noptii, cu baieti din trupa Vama. La bustul gol, Tudor Chirila a electrizat publicul. Artistul le-a multumit tuturor vamaiotilor si a incheiat cea de-a opta editie a Festivalului Folk You cu melodia "Epilog".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Festivalul Folk You s-a incheiat in forta, cu un recital specific pentru Vama Veche