Antena Meniu Search
x

Fiica cea mare a preşedintelui cecen a păşit în lumea modei!

Tânăra creatoare a adus în faţa publicului de la Moscova o linie vestimentară apreciată atât de critici, cât şi de modele.

Vezi și

Tânăra creatoare a adus în faţa publicului de la Moscova o linie vestimentară apreciată atât de critici, cât şi de modele. Inspirată din vestimentaţia musulmană, colecţia s-a remarcat prin originalitate, simplitate şi eleganţă.

Aishat Kadyrova are 18 ani şi un talent artistic aparte. Tânăra creatoare de modă şi-a prezentat noua colecţie la Săptămâna Modei.

Creaţiile, inspirate din vestimentaţia musulmană au adus cuvine de laudă la adresa tinerei creatoare. Acoperite cu văl islamic, modelele au defilat pline de graţie pe podiumul din capitala Rusiei. În nuanţe deschise, de alb, roz pal şi crem, rochiile din voal, drepte şi lungi până-n podea au creat furori în rândul publicului prezent. Impresionate de colecţia distinctă, au fost şi modelele. 

Vedeta serii a fost, însă, rochia de mireasă croită după modelul islamic. Aishat Kadyrova a moştenit talentul de la mama sa care i-a lăsat moştenire casa de modă Firdaws. 

La eveniment şi-au făcut apariţia şi celebrităţi din Rusia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Fiica cea mare a preşedintelui cecen a păşit în lumea modei!