Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filme 2018. Cel mai recent film SF al lui Steven Spielberg apare pe marile ecrane din România

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg, „Ready Player One”, va avea premiera în cinematografe din România la sfârşitul acestei săptămâni.

de Redactia Observator

la 30.03.2018 , 15:30

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg, „Ready Player One”, va avea premiera în cinematografe din România la sfârşitul acestei săptămâni.

Fanii români au ocazia în acest weekend să vadă ultima peliculă semnată de Steven Spielberg, fiind vorba de o ecranizare după romanul best-seller al lui Ernest Cline. 

Premiera mondială a filmului 'Ready Player One' a avut loc la mijlocul lunii martie, la festivalul SXSW. Un moment mai puţin plăcut a marcat evenimentul, vizionarea filmului fiind oprită de două ori din cauza unor probleme tehnice.

Articolul continuă după reclamă

Noul film al lui Spielberg, care avusese parte de o reacţie bună din partea spectatorilor, în ciuda întâmplării, scrie The Wrap. La sfârşitul vizionării, când Spielberg şi distribuţia sa au urcat pe scenă, au fost primiţi cu ovaţii la scenă deschisă.

Pe lista filme 2018, iubitorii de filme din România mai pot trece încă două pelicule în premieră pentru acest weekend. În sălile de cinema vor începe să ruleze şi „Eu, Tonya”, de Craig Gillespie, pentru care Allison Janney a câştigat Oscarul pentru rol secundar, dar şi animaţia „Cu drag, Von Gogh”, aflat printre nominalizaţii galei Premiilor Oscar 2018.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Filme 2018. Cel mai recent film SF al lui Steven Spielberg apare pe marile ecrane din România