Antena Meniu Search
x

Fiul cel mare al lui Victor Piţurcă, executat silit pentru rovinietă

Fiul cel mare al lui Victor Piţurcă este executat silit. Pentru 84 de euro! A fost prins fără rovinietă! Nu o dată, ci de trei ori. Nu şi-a plătit amenzile, aşa că CNADNR îi va lua banii cu forţa.

 Întrebat de datoriile fiului, antrenorul naţionalei ridică din umeri. Crede că Piţurcă Junior nici măcar nu a ştiut foarte clar ce şi cât are de plătit.

Şi totuşi, pe numele lui Piţurcă Junior, cei de la Compania de Drumuri au deschis trei procese. În două dintre ele, judecătorii au admis deja executarea silită. A treia cerere va fi judecată zilele următoare.

84 de euro are de plătit! Echivalentul a trei amenzi. O sumă infimă, pentru Piţurcă junior. Un tânăr cu un tată bogat, care câştigă sute de mii de euro la echipa naţională.

Vezi și

Şi, la rândul lui, un prosper om de afaceri. Alexandru Piţurcă a investit, numai anul trecut, peste un milion de euro într-un parc fotovoltaic. Are şi o pasiune costisitoare: pokerul.

CNADNR n-a uitat pe nimeni pentru amenzile neplătite. Nu doar Alexandru Piţurcă a fost executat silit. Contactaţi, reprezentanţii CNADNR nu au comentat cele două cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri Mondene » Fiul cel mare al lui Victor Piţurcă, executat silit pentru rovinietă