Antena Meniu Search
x

Fiul celebrului actor Mihai Mălaimare, printre greii cinematografiei mondiale premiaţi la gala Hollywood Awards!

Un român se numără printre greii cinematografiei mondiale premiaţi la gala Hollywood Awards. Mihai Mălaimare Junior, fiul celebrului actor român cu acelaşi nume, a fost răsplătit aseară cu premiul pentru cel mai bun director de imagine.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 17:15

Vezi și

Un român se numără printre greii cinematografiei mondiale premiaţi la gala Hollywood Awards. Mihai Mălaimare Junior, fiul celebrului actor român cu acelaşi nume, a fost răsplătit aseară cu premiul pentru cel mai bun director de imagine. Printre marii câştigători ai serii se numără şi actorii Charlize Theron, Antonio Banderas şi Al Pacino.

Comedia neagră "Jojo Rabbit" spune povestea unui băieţel, în vârstă de 10 ani, care află că mama sa ascunde o fată evreică în mansarda caseI. Copilul, însă, are şi un prieten imaginar, o versiune neobişnuită a dictatorului nazist, Adolf Hitler.

Ilustraţia impecabilă a poveştii pe marile ecrane i-a adus lui Mihai Mălaimare Jr. premiul pentru cel mai bun director de imagine la gala Hollywood Awads. Filmul a mai fost răsplătit şi cu trofeul pentru cel mai mai bun design de producţie.

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Antonio Banderas pentru rolul din filmul Pain and Gain.

Iar la categoria feminină, răsplătită a fost actriţa Renée Zellweger pentru prestaţia din filmul despre viaţa lui Judy Garland.

Legendarul Al Pacino a fost elogiat pentru rolul interpretat în pelicula The Irishman, considerată unul dintre cele mai bune filme regizate de Martin Scorsese. La gala Hollywood Film Awards, Charlize Theron a fost răsplătită pentru întreaga sa carieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gala Hollywood Awards - ajunsă la cea de-a 23-a ediţie - a deschis sezonul premiilor în cinematografie, peste Ocean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Fiul celebrului actor Mihai Mălaimare, printre greii cinematografiei mondiale premiaţi la gala Hollywood Awards!